Tarinamme

 

Yrityksemme tarina juontaa juurensa vuoteensa 2014, kun itä-suomalaiset siskokset muuttivat Helsinkiin saman katon alle. Roosa opiskeli tällöin luovaa alaa ja Iida oli töissä terveydenhoitoalalla. Pyörittelimme jo tällöin ideoita erilaisista työpaikoista ja yrityksistä. Unelmana oli päästä työskentelemään yhdessä niin, että molempien kiinnostuksen kohteet ja osaaminen tulisivat esille.

Keväällä 2021 Iida oli palaamassa työelämään oltuaan useamman vuoden kotiäitinä, mutta paluu hoitoalalle ei enää tuntunut hyvältä ratkaisulta. Olimme huomanneet eri sosiaalisten medioiden kautta kasvavan kiinnostuksen näyttäviä ilmapalloasetelmia kohtaan. Aloimme työstää ideaa ja pian huomasimme, että ilmapalloilla kauniisti toteutetut juhlat veivät meidät mukanaan! Projekti sai kannatusta myös kotijoukoilta etenkin Iidan ilmapalloja rakastavilta lapsilta.

Roosan luova osaaminen ja visuaalinen silmä yhdistettynä Iidan rautaisiin hermoihin ja sormiin (kokeilkaapa solmia sata ilmapalloa parin tunnin aikana!) tekevät Helsinki Balloon Project yrittäjäsiskoksista loistavan tiimin. Odotamme innolla, mitä uusia ja mielenkiintoisia projekteja tulevaisuudella on meille tarjota. Joten tule tutustumaan palveluihimme ja kokeilemaan rohkeasti ilmapalloasetelmia juhlissasi!

“Sinä teet juhlan, me koristelemme sen!”

Iida & Roosa / Helsinki Balloon Project