1 of 3

Sinä teet juhlan, me koristelemme sen!

Helsinki Balloon Project tekee räätälöityjä ja ainutlaatuisia ilmapallokoristeita joka tilaisuuteen.

Tutustu tarinaamme
 • Heliumilmapallot

  Voit tilata meiltä heliumtäytöllä perusilmapalloja, folionumeroita, tai foliopalloja. Rakenna omannäköisesi ilmapallokimppu yhdistelemällä haluamiasi ilmapalloja keskenään. 

  Tilaa täältä 
 • Köynnökset

  Ilmapalloista rakennettu köynnös on uniikki juhlakoriste. Suunnittelemme yhdessä toiveittesi mukaan tilaisuuteesi sopivan köynnöksen.

  Tilaa täältä 
 • Ilmapallopylväät

  Ilmapalloista rakennettu pylväs on ihastuttava juhlakoriste. Kahdella pylväällä saat luotua tapahtumaasi näyttävän sisäänkäynnin.

  Tilaa täältä 
 • Ilmapallokaaret

  Näyttävä ilmapallokaari suurempiin tilaisuuksiin. Kaari on noin kaksi metriä halkaisijaltaan ja ilmapalloasetelma rakennetaan kaarea hyödyntäen.

  Tilaa täältä 

Tietoa meistä

Me olemme siskokset Iida ja Roosa ja perustimme syksyllä 2021 ilmapalloyrityksen Helsingin Jätkäsaareen. Haluamme levittää väriä ja ilmapallojen ilosanomaa joka tilaisuuteen. Me hoidamme koristelut puolestasi, jotta sinä voit keskittyä juhlimiseen.

Työhuoneemme sijaitsee Jätkäsaaressa osoitteessa Bermudankatu 5. Tervetuloa vierailemaan ja suunnittelemaan ilmapalloasetelmat kanssamme!

 • Kiitos, palloasetelma oli todella ihana ja se oli helppo ripustaa! Näyttää edelleen todella hyvältä ja onkin tarkoitus antaa se eteenpäin toiseen perheeseen. Pelkkää positiivista sanottavaa!

 • "Kiitos paljon ilmapallokaaresta! Se oli kyllä upea ja niin ihana vihkimisen ja kuvien taustalla. Kaikki sujui tosi hyvin teidän kanssa suunnitellusti."

 • Olemme erittäin tyytyväisiä itse koristeisiin kuin myös palveluun. Mikäli meillä on jatkossa tarvetta ilmapallokoristeille, niin tiedämme kehen olla yhteydessä!

1 of 3

Tilauslomake